Kdo smo

Pozdravljeni na straneh športnega in turističnega društva LENUH

 

Kdo smo Lenuhi? Smo društvo, ki pod svoje okrilje vabi različne športne privržence, ki jim gibanje v naravi ni tuje. Skrbimo za aktivno preživljanje prostega časa in združujemo različne generacije ter interese. Poskušamo pokriti različna področja športnega udejstvovanja kot so kolesarjenje, gorništvo, orientacijski teki, rolanje, učenje smučanja in še marsikaj. Pridruži se nam in tudi ti postani aktiven Lenuh!

Obožujete kolesarjenje, tek, rolanje? Bi se radi udeležili kakšnega izmed orientacijskih tekmovanj, ki jih pripravlja naše društvo? Bi se želeli naučiti smučati ali pa bi radi zgolj izpopolnili tehniko smučanja? Če ste ob branju vprašanj odločno prikimavali, potem ste pravi Lenuh! Le še včlanite se v naše društvo in športno preživljanje prostega časa se lahko začne!

Lenuh je društvo, katerega ideja se je porodila mladim nadobudnim rekreativnim športnikom izpod Kamniških planin, ki bi radi omogočili aktivno preživljanje prostega časa tudi drugim podobno mislečim. Ponujamo vam raznovrstne dejavnosti kot so šola plezanja, smučanja, gorništvo, kolesarjenje, planinarjenje in še marsikaj. Postani Lenuh, ne bo ti žal!

Članarina znaša za leto 2018 5 EUR za študente, dijake, brezposelne, ter 10 EUR za vse ostale.

Športno in turistično društvo Lenuh

Oševek 3b

1241 KAMNIK

DŠ: 32522355

MŠ: 4029062

TRR: SI56 6100 0001 5138 167

 

Organi društva:

predsednik: Aleš Zobavnik

podpredsednik in tajnik: Gregor Kurnik

blagajnik: Anže Zore

upravni odbor: Gregor Kurnik, Aleš Zobavnik, Anže Zore

Kontakt: info@lenuh.si